Werken bij

Werken bij Normec NCK

Wil jij bedrijven en organisaties ondersteunen bij het voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsnormen? Haal jij voldoening uit flink aanpoten? En ben je bereid net zo hard voor de klant te lopen als voor je collega’s? Dan zou het zomaar kunnen dat een van de onderstaande vacatures op jouw lijf is geschreven!

Normec employee smiling

Waarom werken bij Normec NCK?

Vertrouwde werkgever

Duurzame groei is vanaf het begin ons streven. Door de jaren heen hebben we gecontroleerd onze positie in de markt verstevigd.

We doen het samen

We zijn niets zonder onder klanten en partners. Hun vertrouwen in onze aanpak, hun waardering van onze dienstverlening is onze bestaansreden.

Het beste uit elkaar halen

‘Teamwork makes the dream work’. Niet voor niets een cliché. Elke dag opnieuw gaan we ervoor. Voor onze klanten, voor elkaar.

Window of Opportunities

Normec NCK is onderdeel van Normec, een ambitieuze, onafhankelijke en snelgroeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Normec draagt zorg voor de kwaliteit en veiligheid van de materialen, systemen en producten van haar klanten. Deze zorg dragen wij door de slimme inzet van IT-middelen, maar bovenal door onze ervaren mensen.

Deskundig. Ondernemend. Ambitieus. Zorgvuldig. Eigenschappen die herkenbaar zijn bij de ruim 4.000 medewerkers van Normec. Persoonlijkheidskenmerken die we op de juiste waarde weten te schatten, waar we graag ruimte voor maken. We hebben liefde voor de wetenschap en wetgeving, maar zien ook altijd een ‘Window of Opportunities’. Kansen voor onze klanten én voor onze medewerkers.

Vacatures

Onze vacatures

Administratief medewerker

Administratief medewerker

Auditor CO2-Prestatieladder

Auditor CO2-Prestatieladder

Auditor Kwaliteit, Veiligheid en Milieu

Auditor Kwaliteit, Veiligheid en Milieu

Auditor Duurzaamheid

Auditor Duurzaamheid

Planner

Planner

Open sollicitatie

Als groeiende organisatie zijn wij geregeld op zoek naar deskundige collega’s

Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Normec auditorAuditor maakt aantekeningenAuditor kijkt bij graafmachine
Over ons

Met beide voeten op de grond. Dat vat samen hoe Normec NCK werkt. We zijn
gemakkelijk benaderbaar, hebben flexibiliteit in ons DNA zitten en zijn uiterst
pragmatisch in onze dienstverlening.