illustratie contact normec nck

Werken bij

Wil jij bedrijven en organisaties ondersteunen bij het voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsnormen? Haal jij voldoening uit flink aanpoten? En ben je bereid net zo hard voor de klant te lopen als voor je collega’s? Dan zou het zomaar kunnen dat een van de onderstaande vacatures op jouw lijf is geschreven!

Waarom werken bij Normec NCK?

Vertrouwde werkgever

Duurzame groei is vanaf het begin ons streven. Door de jaren heen hebben we gecontroleerd onze positie in de markt verstevigd.

We doen het samen

We zijn niets zonder onder klanten en partners. Hun vertrouwen in onze aanpak, hun waardering van onze dienstverlening is onze bestaansreden.

Het beste uit elkaar halen

‘Teamwork makes the dream work’. Niet voor niets een cliché. Elke dag opnieuw gaan we ervoor. Voor onze klanten, voor elkaar.

Onze vacatures

Onze medewerkers aan het woord over hoe het is om bij Normec NCK te werken

Bianca Meijer
“Een van mijn taken is het opmaken en het versturen van het certificaat naar de klant. Ontzettend leuk om die laatste, maar o zo belangrijke schakel te zijn van een team effort.”

Bianca Dekker

Marc Huig
“We zijn niet de certificerende instelling die de meeste certificeringen aanbiedt. Dat is nooit ons doel geweest. Wat ons onderscheidt is de manier waarop we dat doen. Dat maakt voor onze klanten het verschil.”

Marc Huig

Bram van Wetering
“We zijn bij Normec NCK écht flexibel. Zelfs als het onmogelijk lijkt, dan weten we het toch voor elkaar te krijgen. Het is een sport waar ik geen genoeg van krijg.”

Bram van Wetering

Bart Stam
“Iedereen kan bij ons terecht, van grote bouwbedrijven tot kleine loonbedrijven. Het is vanaf het allereerste begin onze kracht en insteek er te zijn voor iedereen.”

Bart Stam

Normec NCK Normec NCK logo Velserweg 14 1942 LD Beverwijk +31 (0)251 22 22 73 https://www.linkedin.com/company/normec-nck/
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Zoek op de website