illustratie man achter laptop

FAQ

Het certificeringsproces vergt van uw bedrijf een goede voorbereiding. Wij snappen dat u daar vragen over heeft. Op deze pagina hebben wij de meest gestelde vragen van onze klanten voor u beantwoord.

Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem dan door onderaan deze pagina het contactformulier in te vullen of door uw vraag te mailen naar info-nck@normecgroup.com of te bellen naar +31 (0)251 22 22 73.

Veel gestelde vragen voor u op een rij

Wat merken klanten van NCK van de overname van het bedrijf door Normec Group?

Nagenoeg niets. Normec NCK behoudt zijn missie, visie en doelstellingen en natuurlijk dezelfde korte communicatielijnen. De verandering speelt zich voornamelijk achter de schermen af. Doordat facilitaire en ondersteunende diensten centraal worden geregeld kunnen we nog meer focussen op onze dienstverlening, en dus op u als klant. Wat u wel merkt? Dat het bekende groen en blauw is vervangen door oranje en grijs.

Waar vind ik de lijst met certificaathouders?

Informatie over de geldigheid van certificaten vindt u hier. Natuurlijk kunt u ons ook altijd benaderen via +31 (0)251 – 22 22 73.

Kan Normec NCK meerdere schema’s gelijktijdig auditeren?

Ja, wij kunnen meerdere schema’s gelijktijdig of gecombineerd auditeren. Wel is dit bij lopende certificaten afhankelijk van hun afloopdatum. Verder zijn de ISO-normen ISO9001, ISO14001 en ISO45001 vanwege hun structuur zeer goed te combineren. Ook audits voor schema’s als VCA en ISO9001 kunnen gecombineerd worden uitgevoerd.

Waar vind ik meer informatie over de accreditatie en scope van Normec NCK?

Alle informatie over onze accreditatie is te vinden op de website van de Raad voor Accreditatie (RvA). ). Wij staan hier geregistreerd onder nummer C501 voor managementcertificering en nummer C626 voor productcertificering. Hebt u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)251 – 22 22 73.

Waar kan ik het certificatiereglement van Normec NCK inzien?

In het certificatiereglement van Normec NCK staan de voorwaarden beschreven waar zowel Normec NCK als de (potentieel) certificaathouder aan moet voldoen. Ook is er een uitleg van het hele certificatieproces in opgenomen. Lees hier meer over het certificatiereglement Normec NCK.

Hebt u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)251 – 22 22 73.

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over onze dienstverlening.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

illustratie man achter laptop
Normec NCK Normec NCK logo Velserweg 14 1942 LD Beverwijk +31 (0)251 22 22 73 https://www.linkedin.com/company/normec-nck/
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Zoek op de website