illustratie mannetje op de bouw

VCU

Wat is VCU?

VCU staat voor Veiligheid en gezondheid Checklist Uitzendkrachten en is bedoeld voor uitzend- en detacheringsbureaus die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Dit betreft vaak bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico of in een risicovolle omgeving. Denk daarbij aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Normec NCK en de VCU-certificering

Normec NCK behoort tot de grootste aanbieders van VCU-certificeringen. In Nederland én in België.

Wat zijn de voordelen van een VCU-certificering?

  • Een VCU-certificering verhoogt het veiligheidsbewustzijn van medewerkers en leidt tot een afname van het verzuimpercentage en het aantal ongevallen.
  • Een VCU- certificering en het bijbehorende logo geven u bij het verwerven van opdrachten een voorsprong op concurrenten die nog niet zover zijn.
  • Uitzend- en detacheringsbureaus met een VCU- certificering voldoen in de praktijk aan belangrijke arbowet- en regelgeving.
  • Uitzend- en detacheringsbureaus met een VCU- certificering worden periodiek onafhankelijk getoetst en dragen gestructureerd zorg voor veiligheid, gezondheid en milieu volgens de VCU-checklist.

Vraag direct een offerte aan voor VCU

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de investering voor uw beoogde certificering? Normec NCK denkt graag met u mee. Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 2 werkdagen vrijblijvend een kostenindicatie voor uw certificeringstraject.

Offerte aanvragen
illustratie mannetje op de bouw

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over onze dienstverlening.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

illustratie man achter laptop
Normec NCK Normec NCK logo Velserweg 14 1942 LD Beverwijk +31 (0)251 22 22 73 https://www.linkedin.com/company/normec-nck/

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Zoek op de website