illustratie contact normec nck

Onze werkwijze

Wij informeren u graag over onze werkwijze. Wilt u meerdere certificaten bij Normec NCK onderbrengen? Wilt u weten hoelang een certificatietraject duurt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Het certificatietraject in 5 stappen

1

Documentatiebeoordeling (fase 1 beoordeling)

Normec NCK bezoekt uw bedrijf voor een beoordeling van de opgestelde documentatie. Het doel van dit bezoek is om vast te stellen of de organisatie klaar is voor de implementatie-audit. Indien relevant zit er tijd tussen de fase 1 beoordeling en de implementatiebeoordeling (fase 2).

2

Implementatie beoordeling (fase 2 beoordeling)

Normec NCK toetst of het systeem werkt en functioneert naar de eisen uit de normatieve documenten. Deze beoordeling omvat ook de beoordeling van werkzaamheden, zowel op kantoor als op de uitvoeringslocatie. De omvang van deze beoordeling is afhankelijk van de grootte van de organisatie.

3

Uitgifte certificaat

Bij een positieve beoordeling zal de auditor de organisatie voordragen voor certificatie. Voordat definitief het certificaat wordt uitgegeven vinden nog enkele kwaliteitscontroles plaats. Hierna ontvangt de organisatie het certificaat en de bijbehorende auditrapportage.

4

Tussentijdse audits

Gedurende de looptijd van het certificaat, die doorgaans drie jaar betreft, zal Normec NCK controleaudits uitvoeren. De omvang en frequentie daarvan zijn vastgelegd in de verschillende certificatieschema’s. Bij een positieve beoordeling zal het lopende certificaat worden voortgezet.

5

Herbeoordeling

Normec NCK komt ongeveer drie maanden voor het aflopen van het certificaat langs voor de herbeoordeling. Deze beoordeling is van dezelfde omvang als die bij stap 2 en moet ervoor zorgen dat bij een positief resultaat het certificaat met drie jaar wordt verlengd.

Meer informatie

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over onze dienstverlening.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

illustratie man achter laptop
Normec NCK Normec NCK logo Velserweg 14 1942 LD Beverwijk +31 (0)251 22 22 73 https://www.linkedin.com/company/normec-nck/
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Zoek op de website