Certificering managementsystemen

Betrouwbaar en deskundig

Collega

ISO 9001

De ISO 9001-norm is de meeste bekende norm op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen. Deze norm vormt de internationale standaard en is een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement borgt dat de processen in uw organisatie voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van uw klanten en aan die van andere belanghebbenden. De High Level Structure (HLS) is het uitgangspunt van de ISO-normen. Door invoering van de HLS wordt integratie van verschillende managementsysteemnormen veel eenvoudiger terwijl de structuur en basiseisen hetzelfde blijven. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op bij het bijhouden van de diverse systemen wanneer u zich voor meerdere managementsysteemnormen certificeert.

Wat zijn de voordelen van een ISO 9001-certificering?

  • Een ISO 9001-certificering optimaliseert de bedrijfsprocessen en verhoogt de efficiency.
  • Een ISO 9001-certificering draagt in grote mate bij aan het voorkomen van faalkosten.
  • Een ISO 9001-certificering is vaak een voorwaarde om een aanbesteding gegund te krijgen.
  • Het implementeren van risico- en kansenmanagement geeft uw klanten zekerheid dat projectdoelstellingen gehaald worden.
  • Een ISO 9001-certificering verbetert het imago van uw bedrijf.

Normec NCK en de ISO 9001-certificering

Zoals bij alle andere normen en beoordelingsrichtlijnen waarvoor we auditeren, is ons uitgangspunt ook tijdens een ISO 9001-audit het zoeken naar conformiteit. Actief zoeken naar tekortkomingen is gewoonweg niet de stijl van Normec NCK. Auditeren naar conformiteit is bij ons de norm.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan

Dit zeggen klanten over Normec NCK

GP Groot logo
GP Groot

In gesprek met GP Groot over Normec NCK

“Ik herken het benutten van kansen, het streven naar continuïteit en de efficiency van werken in Normec NCK. Afspraak is afspraak.”

FAQ

Alle meest gestelde vragen over dit onderwerp

Waar vind ik meer informatie over de accreditatie en scope van Normec NCK?

Alle informatie over onze accreditatie is te vinden op de website van de Raad voor Accreditatie (RvA). ). Wij staan hier geregistreerd onder nummer C501 voor managementcertificering en nummer C626 voor productcertificering. Hebt u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)251 – 22 22 73.

Waar kan ik het certificatiereglement van Normec NCK inzien?

In het certificatiereglement van Normec NCK staan de voorwaarden beschreven waar zowel Normec NCK als de (potentieel) certificaathouder aan moet voldoen. Ook is er een uitleg van het hele certificatieproces in opgenomen. Lees hier meer over het certificatiereglement Normec NCK.

Hebt u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)251 222 273.