illustratie iso 9001

ISO 9001

Wat is ISO 9001?

De ISO 9001-norm is de meeste bekende norm op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen. Deze norm vormt de internationale standaard en is een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement borgt dat de processen in uw organisatie voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van uw klanten en aan die van andere belanghebbenden. De High Level Structure (HLS) is het uitgangspunt van de ISO-normen. Door invoering van de HLS wordt integratie van verschillende managementsysteemnormen veel eenvoudiger terwijl de structuur en basiseisen hetzelfde blijven. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op bij het bijhouden van de diverse systemen wanneer u zich voor meerdere managementsysteemnormen certificeert.

Normec NCK en de ISO 9001-certificering

Zoals bij alle andere normen en beoordelingsrichtlijnen waarvoor we auditeren, is ons uitgangspunt ook tijdens een ISO 9001-audit het zoeken naar conformiteit. Actief zoeken naar tekortkomingen is gewoonweg niet de stijl van Normec NCK. Auditeren naar conformiteit is bij ons de norm.

Wat zijn de voordelen van een ISO 9001-certificering?

  • Een ISO 9001-certificering optimaliseert de bedrijfsprocessen en verhoogt de efficiency.
  • Een ISO 9001-certificering draagt in grote mate bij aan het voorkomen van faalkosten.
  • Een ISO 9001-certificering is vaak een voorwaarde om een aanbesteding gegund te krijgen.
  • Het implementeren van risico- en kansenmanagement geeft uw klanten zekerheid dat projectdoelstellingen gehaald worden.
  • Een ISO 9001-certificering verbetert het imago van uw bedrijf.

Vraag direct een offerte aan voor ISO 9001

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de investering voor uw beoogde certificering? Normec NCK denkt graag met u mee. Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 2 werkdagen vrijblijvend een kostenindicatie voor uw certificeringstraject.

Offerte aanvragen
illustratie iso 9001

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over onze dienstverlening.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

illustratie man achter laptop
Normec NCK Normec NCK logo Velserweg 14 1942 LD Beverwijk +31 (0)251 22 22 73 https://www.linkedin.com/company/normec-nck/
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Zoek op de website