Certificering managementsystemen

Betrouwbaar en deskundig

Inspectie zonnepanelen

CO2-Prestatieladder

Binnen de bedrijfsvoering, in projecten en in de keten kan er veel winst worden geboekt door te besparen op energieverbruik, meer gebruik te maken van duurzaam opgewekte energie én door materialen efficiënter te gebruiken. De CO2-Prestatieladder maakt inzichtelijk waar zich de besparingsmogelijkheden in uw bedrijf bevinden en helpt u bij het reduceren van uw CO2-uitstoot. Dat niet alleen: hoe hoger op de ladder (die vijf treden kent), hoe groter de kans dat uw bedrijf in aanbestedingen met een voordeelcriterium de opdracht wordt gegund. Dagelijks bewijst de CO2-Prestatieladder zijn waarde voor steeds meer sectoren in het bedrijfsleven.

Wat zijn de voordelen van de CO2-Prestatieladder?

  • De CO2-Prestatieladder combineert CO2-reductie met economisch voordeel bij bepaalde aanbestedingen.
  • De CO2-Prestatieladder draagt bij aan concrete besparingen op energie oplopend van 1 tot 4% per jaar.
  • De CO2-Prestatieladder versterkt uw imago als duurzame leverancier en duurzame werkgever.
  • Met een certificering voor de CO2-Prestatieladder draagt uw bedrijf bij aan het behalen van de Europese klimaatdoelstellingen.
  • De CO2-Prestatieladder leidt tot innovatie van producten en diensten in de hele keten.

Normec NCK en de CO2-Prestatieladder

Wist u dat Normec NCK als allereerste certificerende instelling door de RvA is geaccrediteerd voor het certificeren van alle vijf de treden van de CO2-Prestatieladder? Tevens mogen we dit doen voor alle bedrijfsgroottes. Lees meer over onze accreditatie voor de CO2 Prestatieladder.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan

Dit zeggen klanten over Normec NCK

Fred van der Linden montage
Fred van der Linden Montage

Al meer dan 10 jaar klant van Normec NCK

“Het was de eigenaar van een arbo-adviesbureau die mij met Normec NCK in aanraking bracht. Hij werkte zelf al jarenlang met ze en was lovend over hun praktische benadering.”

FAQ

Alle meest gestelde vragen over dit onderwerp

Waar vind ik meer informatie over de accreditatie en scope van Normec NCK?

Alle informatie over onze accreditatie is te vinden op de website van de Raad voor Accreditatie (RvA). ). Wij staan hier geregistreerd onder nummer C501 voor managementcertificering en nummer C626 voor productcertificering. Hebt u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)251 – 22 22 73.

Kan Normec NCK meerdere schema’s gelijktijdig auditeren?

Ja, wij kunnen meerdere schema’s gelijktijdig of gecombineerd auditeren. Wel is dit bij lopende certificaten afhankelijk van hun afloopdatum. Verder zijn de ISO-normen ISO9001, ISO14001 en ISO45001 vanwege hun structuur zeer goed te combineren. Ook audits voor schema’s als VCA en ISO9001 kunnen gecombineerd worden uitgevoerd.