Referentie

Al meer dan 10 jaar klant

Inspectie zonnepanelen

Fred van der Linden Montage over Normec NCK

Fred van der Linden montage

Fred van der Linden montage is al meer dan 10 jaar klant van Normec NCK en is gecertificeerd voor: VCA* en ISO 9001.

Fred van der Linden is in 2015 begonnen met zijn eigen onderneming. De specialiteit van Fred van der Linden montage is het monteren en onderhouden van sprinklerinstallaties in alle systemen.

In gesprek met Fred van der Linden, eigenaar Fred van der Linden Montage

“Het was de eigenaar van een arbo-adviesbureau die mij met Normec NCK in aanraking bracht. Hij werkte zelf al jarenlang met ze en was lovend over hun praktische benadering. Daar houd ik zelf ook van, dus de keuze was snel gemaakt. Diezelfde tipgever begeleidt ons overigens nog steeds bij de audits.”

 

“Eerlijk, betrouwbaar, loyaal en leveren kwaliteit. Wat wil je als klant nog meer?”

Fred van der Linden, eigenaar Fred van der Linden Montage

 

Praktisch en flexibel

Naast praktisch is Normec NCK ook zeer flexibel. En duidelijk. Dat is niet iedereen. Ik heb weleens meegemaakt dat je een dag optrekt met auditoren, het een en al gezelligheid is en je een paar dagen later twee A4’tjes vol afwijkingen ontvangt. Terwijl daar op de dag zelf niets over is gemeld! Dan sta je toch even raar te kijken. Zoiets zal bij hen niet gebeuren. Je merkt gewoon dat ze jou een 10 gunnen.

Gelijke waarden

Er zullen vast en zeker goedkopere aanbieders zijn, maar de waarden die ik belangrijk vind in mijn bedrijfsvoering herken ik bij Normec NCK. Ook zij zijn eerlijk, betrouwbaar, loyaal en leveren kwaliteit. Wat wil je als klant nog meer?”

Gerelateerde diensten