illustratie twee mannen in de bouw

Over ons

Flexibel en nuchter

Met beide voeten op de grond. Dat vat samen hoe Normec NCK werkt. We zijn gemakkelijk benaderbaar, hebben flexibiliteit in ons DNA zitten en zijn uiterst pragmatisch in onze dienstverlening. Sinds de oprichting van NCK in 2007 zijn deze waarden verankerd in onze werkwijze. Gedurende de jaren is gebleken dat het juist die nuchterheid is, waar bedrijven en organisaties die zich willen laten certificeren behoefte aan hebben. Lees hier meer over onze geschiedenis.

Voor kleine en grote ondernemers

We werken voor kleine en grote bedrijven en organisaties. Onze auditoren zitten bij loonbedrijven aan de keukentafel en in board rooms van beursgenoteerde bedrijven. Wie de klant ook is; we kennen zijn situatie, we spreken zijn taal. Dat geldt niet alleen voor onze auditoren, maar ook voor onze mensen op kantoor. Het is het voordeel van een relatief klein bedrijf dat gedurende de jaren bewust gecontroleerd is gegroeid. Zo zijn we steeds een beetje groter geworden: door vooral onszelf te blijven.

Sinds 2019 maakt Normec NCK deel uit van de Normec Group. Samen met andere Normec entiteiten bieden we een compleet pakket aan diensten, op het gebied van testen, inspecteren, certificeren & compliance.

NCK-kantoor-vergadering

Accreditatie

Als geaccrediteerde certificerende instelling door de Raad voor Accreditatie is Normec NCK bevoegd om de volgende certificeringen uit te voeren:

Om dit te doen conform de wensen van onze opdrachtgevers en de verschillende normeisen heeft Normec NCK een kwaliteitsmanagementsysteem.

Hier vindt u onze beleidsverklaring.
Hier vindt u ons certificatiereglement.

Ontmoet de medewerkers die dagelijks voor u klaarstaan

© rubenmay.com

Marc Huig

Certificatiemanager

“We zijn niet de certificerende instellingen die de meeste certificeringen aanbiedt. Dat is nooit ons doel geweest. Wat ons onderscheidt is de manier waarop we dat doen. Dat maakt voor onze klanten het verschil.”

© rubenmay.com

Bianca Meijer

Certificatiecoördinator

“Een van mijn taken is het opmaken en het versturen van het certificaat naar de klant. Ontzettend leuk om die laatste, maar o zo belangrijke schakel te zijn van een team effort.”

© rubenmay.com

Bart Stam

Planner/werkvoorbereider

“Iedereen kan bij ons terecht, van grote bouwbedrijven tot kleine loonbedrijven. Het is vanaf het allereerste begin onze kracht en insteek er te zijn voor iedereen.”

© rubenmay.com

Bram van Wetering

Sales medewerker

“We zijn bij Normec NCK écht flexibel. Zelfs als het onmogelijk lijkt, dan weten we het toch voor elkaar te krijgen. Het is een sport waar ik geen genoeg van krijg.”

Normec NCK is onderdeel van Normec Group

De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren & compliance.
Lees meer over Normec Group
kantoor normec group

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over onze dienstverlening.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

illustratie man achter laptop
Normec NCK Normec NCK logo Velserweg 14 1942 LD Beverwijk +31 (0)251 22 22 73 https://www.linkedin.com/company/normec-nck/

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Zoek op de website