Window of Opportunities

Werken bij Normec

Portret van geconcentreerde zakenman met laptop
Auditor Duurzaamheid

Auditor Duurzaamheid

Landelijk | 32 – 40 uur

Zet jij je graag in voor een beter klimaat? En heb jij ervaring met de aspecten van de CO2-Prestatieladder? Als Auditor Duurzaamheid ben jij veel onderweg en is geen dag hetzelfde! Klinkt dit goed? Lees dan snel verder.

Wat mag jij gaan doen

Jij bezoekt als Auditor Duurzaamheid diverse klanten om te toetsen of zij voldoen aan de gestelde eisen volgens het duurzaamheidsinstrument CO2-Prestatieladder. Dit doe je met name, door de bedrijfsdocumentatie te bekijken en gesprekken te voeren met verschillende medewerkers. Zo krijg je een goed beeld van de situatie en of de bedrijfsdocumentatie overeenkomt met de praktijksituatie. Jij bent als Auditor geen adviseur, maar een echte toetser! Jij zal je bezig houden met de volgende werkzaamheden:

 • Het zelfstandig uitvoeren van audits bij onze klanten die gecertificeerd wensen te worden of het certificaat wensen te behouden, dit op het gebied van duurzaamheid.
 • Het beoordelen van bedrijfsdocumentatie vanuit diverse invalshoeken en methodieken.
 • Onderzoek op locatie en rapporteren van de bevindingen.
 • Narekenen of de door de klant genomen maatregelen tot de gewenste CO2 reductie hebben geleid.
 • Onderling overleg met directe collega’s aangaande norminterpretatie en uitvoering audits.

Je collega Planners zorgen dat je agenda gevuld is. Dit wordt dus allemaal voor je geregeld. Jij voert 5 dagen audits uit bij onze klanten. In de tijd die voor de audit staat zit ook je rapportage tijd ingepland. Zo heb jij voldoende tijd om je rapportage na afloop uit werken. Jij hebt de flexibiliteit en vrijheid om dit vervolgens vanuit huis af te ronden.

 

Wat breng jij mee

 • Jij beschikt over een HBO diploma of over kennis en ervaring op HBO niveau.
 • Aantoonbare kennis van de CO2-Prestatieladder en duurzaamheidsaspecten.
 • Kennis van de ISO 14064 – broeikasgassen (deel 1 en 3) en de ISO 50001 – efficiënt energiebeheer. Ook heb jij kennis van het GHG Protocol.

Verder zoeken wij een collega die verantwoordelijk is en goed zelfstandig kan werken. Jij bent professioneel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden om zo het gesprek met de klant en hun medewerkers aan te gaan. Daarbij beschik jij over de nodige overtuigingskracht en inlevingsvermogen. Jij beschikt over een kritisch oog, durft beslissingen te nemen en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wat bieden wij jou

 • Je krijgt een warm welkom binnen een gezellig team van professionals!
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris, welke afgestemd is op jouw kennis en ervaring.
 • Leaseauto, laptop en smartphone. Dit allemaal ook privé te gebruiken.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door ons.

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Iedere vrijdag zijn er gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook organiseren wij diverse bedrijfsfeesten, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, doordat wij onderdeel zijn van de Normec Group worden er veel deuren voor je geopend.

Heb jij nog vragen? Neem contact op!

0345 – 585 000
recruitment-assurance@normecgroup.com

Over ons

Normec NCK is dus onderdeel van de Normec Group. Normec NCK is een certificerende instelling voor het certificeren van managementsystemen en product certificering. Qua regelingen kun je dan denken aan VCA, ISO 9001, ISO 14001 en de CO2 Prestatieladder.

De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag, en ondanks dat jij veel onderweg zal zijn spreek jij je collega’s regelmatig! Als je start begin je met ons inwerkprogramma, waarbij jij een collega als  mentor aangewezen krijgt. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt hier meer over verteld.

Solliciteren

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.