Window of Opportunities

Werken bij Normec

Normec auditor

Auditor Kwaliteit, Veiligheid en Milieu

Landelijk | 32 – 40 uur

Wat mag jij gaan doen

Dat geen dag hetzelfde is. Letterlijk. Neem bijvoorbeeld de planning voor deze week: maandag bezocht je een klein schoonmaakbedrijf, dinsdag bezocht je een middelgroot bedrijf dat microchips maakt en vandaag auditeer je bij een bedrijf met 1200 medewerkers in de GWW-sector. Wat je daar gaat doen? Controleren hoe het bedrijf de schema’s voor veiligheid, kwaliteit en milieu naleeft.

Een werkdag bij Normec NCK

Je begint de dag met een kop koffie samen met de directie en de KAM coördinator.

Om het ijs te breken informeer je hoe het in zijn algemeenheid gaat met het bedrijf. Het zijn drukke tijden voor de sector. Hoe gaan ze om met de tjokvolle orderportefeuille? En hoe met de krapte op de arbeidsmarkt? Lukt het ze om de opdrachten tot een goed einde te brengen? Je luistert goed en vergaart in dit eerste, haast informele gesprek belangrijke informatie.

Als de koffie op is, maak je een rondje door het bedrijf.

Je let goed op of dat wat je ziet overeenkomt met wat je zojuist tijdens het gesprek hoorde. Je maakt een praatje met de planner, de projectleider en de uitvoerder. Ook op de lijst van degenen die je wil interviewen: het hoofd van het bedrijfsbureau en het hoofd financiën. Je informeert naar hun werkzaamheden en vraagt goed door. Teruggekomen op de werkplek die voor je is vrijgemaakt, voer je een documentenonderzoek uit. Je bestudeert onder andere de directie-beoordeling, de uitkomsten van de recente interne audits en de compliance check.

Het tweede deel van de dag ga je het veld in.

controleren of de door het bedrijf zelf opgestelde procedures daadwerkelijk worden nagevolgd. Werken de medewerkers volgens de veiligheidsvoorschriften, dragen ze hun persoonlijke beschermingsmiddelen? Dat zijn zaken waar je op let. Maar ook: hoe gaat het bedrijf om met calculaties die tijdens het project uit de hand zijn gelopen? Wat doen ze met een niet-sluitende begroting, met klachten van klanten en hoe registreren ze trendanalyses?

Tegen het eind van de dag heb je een afrondend gesprek met de directie.

Je laat weten dat je enige onvolkomenheden in hun systeem hebt ontdekt. Hoewel dit voor hun een tegenvaller is, zijn ze blij met je bevindingen en zeggen ze toe aan de slag te gaan met de resultaten van de audit. Een collega van jou zal over drie maanden controleren of ze dit inderdaad correct hebben opgepakt.

Je sluit de dag met een goed gevoel af.

De audits die je uitvoert voegen daadwerkelijk iets toe. Dankzij jouw expertise weten bedrijven hoe ze nog zorgvuldiger kunnen werken, met tevreden klanten tot gevolg. Dat maakt jouw baan als auditor kwaliteit en veiligheid niet alleen zeer gevarieerd, maar ook nog eens maatschappelijk relevant. Wat jou betreft het mooiste aspect ervan.

Wat breng jij mee

 • hbo-diploma of denkniveau,
 • diploma Middelbare- of Hogere Veiligheidskundige
 • minimaal drie jaar werkervaring bij een bedrijf in de sector
 • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden?
 • Wij zoeken een enthousiaste en communicatief vaardige collega die het leuk vindt om elke dag uitgedaagd te worden, die niet opgeeft bij tegenslag en kwaliteit gedreven is.
 • Je vindt het leuk om je ergens in vast te bijten en elke dag weer bij een andere onderneming binnen te komen. De startdatum is in overleg.

Ben jij iemand die:

 • affiniteit heeft met de sector bouw, installatietechniek, petrochemie of recycling
 • onderzoekend is en met plezier wet- en regelgeving doorspit
 • stevig in zijn schoenen staat?

En die niets liever wil dan:

 • zelfstandigheid in zijn werk
 • ondernemers en bedrijven naar een hoger plan brengen
 • zichzelf ontwikkelen en kunnen doorgroeien in zijn vakgebied?

 

Wat bieden wij jou

 • Je krijgt een warm welkom binnen een gezellig team van professionals!
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris, welke afgestemd is op jouw kennis en ervaring.
 • Leaseauto, laptop en smartphone. Dit allemaal ook privé te gebruiken.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door ons.

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Iedere vrijdag zijn er gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook organiseren wij diverse bedrijfsfeesten, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, doordat wij onderdeel zijn van de Normec Group worden er veel deuren voor je geopend.

Heb jij nog vragen? Neem contact op!

0345 – 585 000
recruitment-assurance@normecgroup.com

Over ons

Normec NCK is dus onderdeel van de Normec Group. Normec NCK is een certificerende instelling voor het certificeren van managementsystemen en product certificering. Qua regelingen kun je dan denken aan VCA, ISO 9001, ISO 14001 en de CO2 Prestatieladder.

De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag, en ondanks dat jij veel onderweg zal zijn spreek jij je collega’s regelmatig! Als je start begin je met ons inwerkprogramma, waarbij jij een collega als  mentor aangewezen krijgt. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt hier meer over verteld.

Solliciteren

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.