Nieuw logo voor de CO2-Prestatieladder!

23 07 2021

De CO2-Prestatieladder is in een subtiel nieuw jasje gestoken: in het jaar dat het instrument 12,5 jaar bestaat wordt een nieuw logo geïntroduceerd. Organisaties die in het kader van hun certificering het oude logo hanteerden op hun website, wordt verzocht het nieuwe te gebruiken.

Oud logo vervangen door nieuw logo

Gecertificeerde organisaties die op hun website het oude logo willen vervangen door het nieuwe logo kunnen terecht op de pagina Promotiemateriaal (op de website co2-prestatieladder.nl). Daar kan het logo worden gedownload en na het uitpakken van het zip-bestand worden gebruikt.

Nieuw logo op certificaten

Normec NCK zal vanaf nu ook het nieuwe logo gaan toepassen op de certificaten die worden afgegeven. Certificaten met het oude logo zijn uiteraard wel nog steeds geldig.

LogoLadder

“Normec NCK zal vanaf nu ook het nieuwe logo gaan toepassen op de certificaten die worden afgegeven.”

Skao.nl is nu CO2-Prestatieladder.nl

Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO) is de eigenaar en beheerder van de CO2-Prestatieladder. Maar de CO2-Prestatieladder is als merk bekender dan de naam van onze stichting. Onze website is daarom vanaf nu www.co2-prestatieladder.nl. Mocht u per ongeluk toch de oude website opzoeken, dan komt u alsnog op de nieuwe terecht.

Bron: www.co2-prestatieladder.nl

Normec NCK Normec NCK logo Velserweg 14 1942 LD Beverwijk +31 (0)251 22 22 73 https://www.linkedin.com/company/normec-nck/
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Zoek op de website