illustratie mannetje op de bouw

NCK treedt toe tot Normec Group

09 10 2019

Om de groeimogelijkheden van NCK nog beter te kunnen benutten, heeft NCK ervoor gekozen toe te treden tot de Normec Group; een organisatie met eenzelfde filosofie inzake bedrijfsvoering en met een mooie groeiambitie. Normec Group is een organisatie actief in de Benelux, dat een totaalpakket aanbiedt op het gebied van laboratorium testen, analyses, inspecties en certificering. De samenwerking tussen Normec Group en het in de bouw gespecialiseerde NCK zorgt voor een verdere kennisverbreding en verdieping in de branche en daarmee voor een nog betere dienstverlening aan onze leden.

Service blijft gelijk
Bent u al klant van NCK, dan verandert er in de dagelijkse praktijk niets. NCK blijft haar eigen identiteit behouden. U kunt rekenen op dezelfde kwaliteit en service zoals u die van NCK gewend bent.

Uitbreiding diensten
Wat er wel verandert is de uitbreiding voor het aanbieden van een totaalconcept op het gebied van certificering en testing (one stop shopping) o.a. uitbreiding aantal SiKB BRL normen, brandveiligheid, MVO, etc. Ook zal de samenwerking leiden tot het ontwikkelen van IT concepten, waaronder een praktisch klanten portaal.

Eén aanspreekpunt
Wilt u naast de diensten van NCK ook diensten van Normec afnemen, dan loopt de planning via één aanspreekpunt en kunnen audits van beide partners op elkaar worden afgestemd.

Vragen?
Bent u al klant van NCK en heeft u vragen over de fusie, neem dan rechtstreeks contact op met uw contactpersoon bij NCK via +31 (0)251 – 22 22 73 of via info-nck@normecgroup.com.

Meer nieuws

Normec NCK is onderdeel van de Normec Group

De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren & compliance.
Lees meer over Normec Group
kantoor normec group

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over onze dienstverlening.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

illustratie man achter laptop
Normec NCK Normec NCK logo Velserweg 14 1942 LD Beverwijk +31 (0)251 22 22 73 https://www.linkedin.com/company/normec-nck/

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Zoek op de website