Nieuws

Kennisverbreding en verdieping in de branche

Binnenkant kantoor Utrecht

NCK treedt toe tot Normec Group

Om de groeimogelijkheden van NCK nog beter te kunnen benutten, heeft NCK ervoor gekozen toe te treden tot de Normec Group; een organisatie met eenzelfde filosofie inzake bedrijfsvoering en met een mooie groeiambitie. Normec Group is een organisatie actief in de Benelux, dat een totaalpakket aanbiedt op het gebied van laboratorium testen, analyses, inspecties en certificering. De samenwerking tussen Normec Group en het in de bouw gespecialiseerde NCK zorgt voor een verdere kennisverbreding en verdieping in de branche en daarmee voor een nog betere dienstverlening aan onze leden.

Service blijft gelijk

Bent u al klant van NCK, dan verandert er in de dagelijkse praktijk niets. NCK blijft haar eigen identiteit behouden. U kunt rekenen op dezelfde kwaliteit en service zoals u die van NCK gewend bent.

Uitbreiding diensten
Wat er wel verandert is de uitbreiding voor het aanbieden van een totaalconcept op het gebied van certificering en testing (one stop shopping) o.a. uitbreiding aantal SiKB BRL normen, brandveiligheid, MVO, etc. Ook zal de samenwerking leiden tot het ontwikkelen van IT concepten, waaronder een praktisch klanten portaal.

Eén aanspreekpunt
Wilt u naast de diensten van NCK ook diensten van Normec afnemen, dan loopt de planning via één aanspreekpunt en kunnen audits van beide partners op elkaar worden afgestemd.

Vragen?
Bent u al klant van NCK en heeft u vragen over de fusie, neem dan rechtstreeks contact op met uw contactpersoon bij NCK via +31 (0)251 – 22 22 73 of via info-nck@normecgroup.com.

Gerelateerd nieuws

“Excelleren door elke dag te verbeteren, dat is Normec NCK”

“Excelleren door elke dag te verbeteren, dat is Normec NCK”

NCK behaalt als 1e in Nederland de accreditatie voor de CO2 Prestatieladder

NCK behaalt als 1e in Nederland de accreditatie voor de CO2 Prestatieladder

Normec NCK toetst veiligheidsbewustzijn met Safety Culture Ladder

Normec NCK toetst veiligheidsbewustzijn met Safety Culture Ladder