Operationeel Manager | Normec QS (Bennekom)

29 03 2022

32 – 40 uur

Die groei faciliteert en processen structureert!

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als leidinggevende, binnen een zeer dynamische werkomgeving? Jij zal je als Operationeel Manager o.a. bezig gaan houden met het optimaliseren van het proces. En zie jij het als een uitdaging als je ‘bedje’ niet ‘gespreid’ voor je klaarstaat, hou je van een no-nonsense cultuur, ben je hands on en zeer flexibel? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als Operationeel Manager ben jij de spin in het web! Jij zorgt ervoor dat QS optimaal functioneert. Als inspirerende Peoplemanager breng jij heldere structuren aan, optimaliseer je het proces waar nodig en bewaak je de verschillende processen. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het totale team van QS en je ontzorgt de Directie in de day-to-day business. Daarnaast ben je actief betrokken bij de integratie van QS binnen de Normec Group.

Jij bent in staat om het team te motiveren om met een uitgesproken klantgerichte mindset te opereren en jij zorgt zo voor een duidelijk framework waarin het team effectiever en zelfstandig kan werken. Hoe gestroomlijnder het team, hoe efficiënter en effectiever de dagelijkse business verloopt.

Hoewel de strategische lijnen door de Directeuren Iljo Fluit en Jorn Bronsvoort worden uitgezet, ben jij hier als Operationeel Manager nauw bij betrokken. Jij maakt onderdeel van het MT en jij houdt ze dan ook goed op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Functie-eisen

 • Minimaal 5 jaar werkervaring, waarvan minimaal 2 jaar in een leidinggevende positie binnen een dynamische organisatie.
 • Je beschikt minimaal over een HBO diploma.
 • Je bent een peoplemanager, resultaatgericht, stelt prioriteiten met de juiste commerciële afweging en je bent sterk in procesmatig denken.
 • Als persoon heb jij een hands-on mentaliteit.
 • Jij toont LEF, durft fouten te maken en de nodige beslissingen te nemen.
 • Geen 9-tot-5 mentaliteit.
 • Communicatief sterk, (organisatie)sensitief, flexibel en wendbaar.
 • Affiniteit met Finance processen is een pré.

 

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Over QS en de Normec Group

QS is opgericht in 2001 en er werken circa 35 Inspecteurs, Auditoren en Materiaalspecialisten samen aan het veiliger maken van onze leefomgeving. Als onafhankelijke specialist levert QS diensten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren van projecten op gebieden als; afval, recycling, compostering, grond- weg- en waterbouw, energie en infrastructuur. Doel van QS is om (bedrijfs)risico’s in de verschillende productieketens te identificeren, kwalificeren en terug te dringen en daarbij een brug te slaan tussen kennis en praktijk. De groeiende maatschappelijke nadruk op compliance en veiligheid vraagt daarbij om kwalitatieve, snelle en op maat gesneden inspecties.

QS is in augustus 2021 overgenomen door de Normec Group. De Normec Group is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De Normec Group is een groeiende private-equity organisatie, met veel ambitie. Nationaal en internationaal verder groeien is ons doel.

Wil je meer weten over de organisatie? Klik hier voor hun eigen bedrijfswebsite. De huisstijl zal binnenkort veranderen naar de Normec stijl.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een organisatie, die je veel vrijheid en verantwoordelijkheid zal geven, waar het principe van “geven en nemen” van toepassing is. Er heerst een open en informele sfeer op de werkvloer, waar hard gewerkt wordt. Verder kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Laptop en telefoon (ook privé te gebruiken).
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden (ook binnen de Normec Group).
 • Een gedreven en enthousiast team van professionals.
 • Uiteraard voldoende informele momenten om je collega’s te ontmoeten.
 • Diverse bedrijfsfeesten, zoals het aankomende Lentefeest.
 • Standplaats is Bennekom.

Interesse?

De werving en selectieprocedure voor deze vacature is exclusief uitgezet bij Recruiters aan de Rijn. Om te reageren of voor vragen, kun je contact opnemen met Femke Heuvel via tel. 06-42125232 of mail: femke@recruitersaanderijn.nl.

Een zelfstandige baan met zicht op een vast dienstverband en een super leuk enthousiast team van professionals.

32-40 uur

Afwisseling

Gezellig team

Marktconform salaris

Werken bij Normec NCK

Vertrouwde werkgever

Duurzame groei is vanaf het begin ons streven. Door de jaren heen hebben we gecontroleerd onze positie in de markt verstevigd.

We doen het samen

We zijn niets zonder onder klanten en partners. Hun vertrouwen in onze aanpak, hun waardering van onze dienstverlening is onze bestaansreden.

Het beste uit elkaar halen

‘Teamwork makes the dream work’. Niet voor niets een cliché. Elke dag opnieuw gaan we ervoor. Voor onze klanten, voor elkaar.

Solliciteer direct op deze vacature

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Normec NCK Normec NCK logo Velserweg 14 1942 LD Beverwijk +31 (0)251 22 22 73 https://www.linkedin.com/company/normec-nck/

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Menu

  Zoek op de website