illustratie BRL-SIKB-2100

In gesprek met GP Groot over de samenwerking met Normec NCK

26 03 2021
GP Groot is al meer dan 10 jaar klant van Normec NCK en is gecertificeerd voor: CO2–Prestatieladder trede 5, VCA*, VCA**, ISO 9001 en ISO 14001

Over GP Groot
In 1917 begon Gerardus Petrus Groot zijn eigen onderneming. GP Groot is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers. Het bedrijf omvat inmiddels drie overkoepelde bedrijfsonderdelen: infra en engineering, inzameling en recycling en brandstoffen en oliehandel.

In gesprek met Aron Kuijper, QSHE-manager GP Groot
“’Houd het eenvoudig’. Dat is een uitgangspunt in onze bedrijfsvoering en dat zie je terug bij Normec NCK. Geen dikdoenerij of arrogantie. En evenmin een persoonlijke interpretatie van een normparagraaf die vervolgens omstandig wordt uitgelegd. Gewoon basic: als het voldoet, dan is het goed. Je merkt bovendien dat de auditoren kunnen levelen met de klant. Of ze nu het kwaliteitssysteem van een multinational beoordelen of dat van een eenmansbedrijf. Daarnaast is het prettig hoe snel ze kunnen schakelen. Het is weleens gebeurd dat we na een positief afgeronde audit het certificaat binnen 24 uur nodig hadden. Daar draaien ze bij Normec NCK hun hand niet voor om. Het wordt gewoon geregeld.”

logo gp groot

“Ik herken het benutten van kansen, het streven naar continuïteit en de efficiency van werken in Normec NCK.”

Aron Kuijper, QSHE-manager GP Groot

Duurzaamheid zit in ons DNA
Ons bedrijf is meer dan 100 jaar oud. Die leeftijd bereik je niet zomaar, dat krijg je alleen voor elkaar door kwalitatief goed, betrouwbaar werk te leveren. Daarnaast zit duurzaamheid in ons DNA. Met bijvoorbeeld de CO2-Prestatieladder maken we dat aantoonbaar en overtuigen we onze klanten dat wij duurzaam werken. Dan bewijst zich de commerciële waarde van het voeren van dat keurmerk.”

Kwaliteit als kernwaarde
“Ik herken het benutten van kansen, het streven naar continuïteit en de efficiency van werken in Normec NCK. Afspraak is afspraak. Als je kwaliteit als kernwaarde hebt, doe je het niet alleen goed, maar ook steeds beter. Zo staan GP Groot erin, zo staat Normec NCK erin. Dat werkt wel zo prettig.”

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over onze dienstverlening.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

illustratie man achter laptop
Normec NCK Normec NCK logo Velserweg 14 1942 LD Beverwijk +31 (0)251 22 22 73 https://www.linkedin.com/company/normec-nck/
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Zoek op de website