Geschiedenis

De informele certificerende instelling

De oprichting van het Nederlands Certificatie Kantoor (NCK) in 2007 kwam voort uit het ongenoegen van ingenieur Jeroen de Wilde over de trage, inflexibele werkwijze van de certificerende instellingen. Dat kon anders, zo was hij van mening. Het bleek inderdaad anders te kunnen. En hoe. Sinds het begin van ons bestaan staan we in de markt bekend als de informele certificerende instelling die wars is van arrogantie en die náást de klant staat.

We blijven onszelf

Klantgerichtheid was en is voor NCK niet alleen een goed klinkende USP maar maken we daadwerkelijk waar. Niet voor niets werd NCK in 2011, en is tot op heden, preferred supplier van Bouwend Nederland. Dat stemt ons trots maar is ook simpelweg het gevolg van hoe wij dingen doen. En die doen we, na al die jaren, nog steeds een beetje anders dan de rest. Dat viel ook Normec Group op, dat NCK in 2019 overnam. Of de overname van invloed is op onze werkwijze, de informaliteit, de kwaliteit van dienstverlening? Zeker niet. Wij blijven wie we zijn, de geschiedenis wijst uit dat we daar nu eenmaal het best in zijn. In dingen net wat anders doen.

NCK-kantoor-Beijerlust

Normec NCK is onderdeel van de Normec Group

De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren & compliance.
Lees meer over de Normec Group
kantoor normec group

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over onze dienstverlening.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

illustratie man achter laptop
Normec NCK Normec NCK logo Velserweg 14 1942 LD Beverwijk +31 (0)251 22 22 73 https://www.linkedin.com/company/normec-nck/
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Zoek op de website